fbpx

SKINBOOSTER


Skinbooster Volite er en behandling, som gør huden yngre og mere elastik


HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Behandlingen foregår som en fillerbehandling og produktet injiceres ind i huden. Dog fordeles det ikke lokalt i ét område af ansigtet, men giver et mere generelt ungdommeligt udseende.
Produktet består af hyaluronsyre, som styrker hudens ungdommelige udseende og elasticitet. Huden hydreres og små rynker minimeres. Små ar bliver også reduceret ved behandlingen.
Behandlingen givet huden et ekstraordinært boost, som får huden til at udvikle sit eget bindevæv efter behandlingen. Derfor vil det virke som om, huden stadig har fået tilført hyaluronsyre, når syren fra produktet er forsvundet efter ca. 9 måneder.

HVOR LÆNGE HOLDER BEHANDLINGEN?

Behandlingen fugter huden og booster dit udseende med glød og fylde. Og holdbarheden er ca. 9 måneder.
Skinbooster VOLITE er det eneste på markedet af denne produkt-type, som kun skal injiceres én gang med denne holdbarhed.

HVEM KAN FÅ BEHANDLINGEN?

Denne type fillerbehandling henvender sig til dig, som ønsker ekstra fugt og glød i huden og et mere ungdommeligt udseende. Resultatet ses tydeligt som et samlet helhedsbillede, uden det virker unaturligt og helt uden din omverden vil kunne gætte, at dit nye look skyldes en behandling.
Skinbooster VOLITE er særligt effektivt til ansigtshuden. Men kan også behandle huden på hænder og bryst, hvor aldringstegn viser sig tidligt. Hudens produktion af hyaluronsyre formindskes nemlig med årene, og dette sker særligt på disse områder.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv