fbpx

BAGGRUNDRUDE AKADEMI


Rude Akademi uddanner sygeplejersker i udførslen af kosmetiske behandlinger med IPL. Kurserne certificerer ud fra en international standard og egner sig til alle med relevant uddannelsesbaggrund.

Kurserne indeholder teori, praksis og 20 superviserede registreringer. Det vil sige, at du efter afsluttet kursus kan udføre behandlinger under de gældende regler i Danmark.
Der udleveres litteratur 14 dage forinden kurset til deltagernes forberedelse.

Trænerne på Rude Akademi er hudlæger og sygeplejersker. Den afsluttende godkendelse udføres af hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring i behandling med IPL, Botox og ikke-permanente fillers.

 


HVORFOR ER AKADEMIET OPSTÅET?


Der findes kun få uddannelser i kosmetisk behandling, som lever op til de gældende krav og love for behandling i Danmark. De få lignende uddannelser fokuserer hovedsageligt på videreuddannelse af allerede registrerede behandlere. Rude Akademi blev stiftet på baggrund af stor efterspørgsel på en basis uddannelser, som ikke blot indeholder teori, men samtidig giver praktisk erfaring. Det overordnede ønske for Rude Akademi er at uddanne dygtige læger og sygeplejersker og dermed gøre sikkerheden større i den kosmetiske branche.

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv