fbpx

PERMANENT HÅRREDUKTION MED LASER


Permanent hårreduktion med laser fjerner den hårvækst, vi har fået fra naturens side


HÅRREDUKTION

Både mænd og kvinder har mere hår, end hvad de fleste ønsker at have, da vi i dag ikke har brug for hårene på kroppen. Det er tidskrævende at barbere eller vokse uønsket hårvækst, og det er vanskeligt at holde huden blød og glat på de pågældende steder. For folk med almindelig hårvækst kan permanent hårreduktion være en luksuriøs lettelse i hverdagen. Og for folk, der er plagede af særlig kraftig hårvækst, vil laserbehandling være en befrielse, da resultatet varer ved og man kan blive hårfri permanent.

VIRKER PERMANENT HÅRREDUKTION FOR ALTID?

Permanent hårreduktion med laser er en løsning, hvis du ikke vil have den uønskede hårvækst skal komme tilbage. Højenergi lyset ødelægger hårfolliklen, hvorfra hårene vokser. Og der kan derfor ikke dannes nye hår. Lyset styres omhyggeligt for at sikre den korrekte pulslængde, bølgelængde og mængde af energi til at ødelægge hårsækken uden at gøre nogen skade. På denne måde fjernes fundamentet for at danne nye hår og der vil derfor ikke vokse hår ud igen.

HVOR MANGE LASERBEHANDLINGER SKAL MAN HAVE FOR AT OPNÅ OPTIMAL HÅRREDUKTION?

Hver enkelt laserbehandling reducerer en væsentlig mængde hår permanent. Få at opnå optimal hårreduktion, skal du have ca. 6-8 laserbehandlinger, alt efter din hårtype og hårmængde.

HVOR LANG TID SKAL DER GÅ MELLEM HVER LASERBEHANDLING?

Mellem hver laserbehandling skal du vente 6-8 uger for at få det bedste resultat.

FØR OG EFTER PERMANENT HÅRREDUKTION

Før permanent hårfjerning med laser skal du barbere dig på det pågældende område om morgenen, inden du møder på klinikken. Det er nemlig ikke selve hårene, der skal behandles for at udføre permanent hårreduktion, men hårfolliklerne nede i underhuden, hvorfra hårene vokser. Derfor skal hårene ikke være udvoksede under din laserbehandling. Det er vigtigt, at hårene ikke er voksede eller plukkede med pincet, men at de er barberede væk med en skraber. På den måde er de til at få fat på i underhuden.

MÅ JEG BRUGE BEDØVENDE CREME, INDEN BEHANDLING MED LASER?

Hvis du bruger bedøvende creme under behandling med laser, vil du ikke være i stand til at mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. I tilfælde af, at laseren er indstillet en tand for højt, er du dermed ikke i stand til at reagere på det, så behandleren kan korrigere indstillingerne. Derfor fraråder vi altid anvendelse af bedøvende cremer under laserbehandling.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv