fbpx

HUDLÆGENRÅD OG VEDJLEDNING


Du er i trygge hænder hos klinikkens hudlæge Fie. Hendes ekspertiseviden og grundighed vil guide dig til en sikker behandling og et smukt resultat. Med et formål om ikke at skabe unaturlige ændringer stræber hun efter at fremhæve den enkeltes skønhed.Skriv i vores chat og skab direkte kontakt til klinikkens hudlæge, hvis du har spørgsmål til behandlinger e.lign.


KONTAKT HUDLÆGEN HERSkriv her eller i vores chat og skab direkte kontakt til klinikkens hudlæge, hvis du har spørgsmål til behandlinger eller lignende.

FØL DIG TRYG FØR DIN BEHANDLING

Før du bliver behandlet kan der opstå flere spørgsmål om selve forløbet og om, hvordan du skal forholde dig, før du møder op på klinikken. Ved selve behandlingen, vil der være god tid til at stille flere spørgsmål og få uddybet, hvordan du skal forholde dig efter behandlingen er foretaget.

Konsultationer vedrørende behandling med Botox skal altid foregå hos hudlægen. Konsultationer vedrørende behandling med filler foregår oftest af sygeplejerskerne. Du er altid velkommen til at få en gratis konsultation for at høre, hvodan Botox og filler kan virke fr dig.

Læs mere om behandling med Botox her.
Læs mere om behandling med filler her.

#KLINIKRUDE

SE MÅNEDENS KAMPAGNE

2019/05/30 00:00:00

TOP SELLERS


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv