fbpx

HUDFORNYELSE MED LASER


Hudfornyelse er en laserbehandling, som forbedrer hudens struktur og giver smukkere hud med et friskere og yngre udseende


HUDFORNYELSE

Huden ældes for alle. Med alderen vil huden blive mere slap, få pigmentpletter, rødmen, karsprængninger og tydeligere porer.Disse skader på huden kan reduceres væsentligt med dén laserbehandling, som arbejder i hele ansigtet og som vi kalder hudfornyelse eller “photo rejuvenation”.
Laserbehandlingen forbedrer hudens struktur og giver en smukkere hud med et friskere og yngre udseende. Foruden at opstramme huden reduceres diffus rødmen, pigment, tydelige porer og solskader.

HVORDAN VIRKER LASERBEHANDLING?

Laserbehandlingen udføres med en Ellipse I2PL maskine, der virker ved at dirigere velkontrollerede pulser af lys i det øverste hudlag. Lyset absorberes af to af kroppens egne naturlige kemikalier – melanin og hæmoglobin – og omdannes til varme. Varmen anvendes til at slette skaderne på huden. Ellipses system sørger omhyggeligt for, at der produceres den korrekte puls længde og mængde af energi, så det omgivende væv ikke beskadiges.Metoden er mild og forårsager minimale smerter under selve laserbehandlingen. 
Behandlingen kan foretages i ansigtet og på hals, bryst og hænder.

HVOR MANGE LASERBEHANDLINGER SKAL MAN HAVE?

Efter hver behandling kan du se resultater. Dog vil du mærke en væsentlig større forskel efter anden og tredje behandling, end efter den første. Derfor anbefaler vi 2-3 behandlinger af denne slags for en generelt smukke hud.

HVOR LÆNGE HOLDER HUDFORNYELSE MED LASER?

Laserbehandlingens resultater har ingen ophørstid. Derfor er det vigtigt, at du beslutter dig for at passe godt på din hud, efter du har fået laserbehandling. Lægger du dig ud og stege i solen uden solfaktor, ryger du, og spiser du ikke sundt, vil der så småt begynde at komme nye skader på huden.

HVEM KAN FÅ HUDFORNYELSE MED LASER?

Hudfornyelse er for mænd og kvinder over 18 år og giver alle et mere opfriskende samt et mere ensartet udseende.Oftest bliver laserbehandlingen dog anvendt af manden eller kvinden med alderstegn og påvirkninger fra solen.Hvis du er træt af pigmentpletter, rødmen, små karsprængning og andre ujævnheder i huden, kan behandlingen hjælpe dig af med disse skader og samtidigt booste collagenen i din hud, så den arbejder mere effektivt.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER LASERBEHANDLINGEN?

For at undgå skader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du i denne periode anvender en høj solfaktor på solrige dage. Det er vigtigt at huske, at selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk.
Efter laserbehandlingen skal du på samme måde undgå sol på det behandlede område i yderligere 2 uger, da huden vil være særligt sensitiv.

MÅ JEG BRUGE BEDØVENDE CREME, INDEN BEHANDLING MED LASER?

Hvis du bruger bedøvende creme under behandling med laser, vil du ikke være i stand til at mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. I tilfælde af, at laseren er indstillet en tand for højt, er du dermed ikke i stand til at reagere på det, så behandleren kan korrigere indstillingerne. Derfor fraråder vi altid anvendelse af bedøvende cremer under laserbehandling.

FØR-/EFTERBILLEDER

Botox københavn, rynker, Klinik Rude, københavn, laserklinik, rynkebehandling, Frederiksberg, filler københavn, læber københavn, botox priser

Laser københavn, botox københavn, filler københavn, botox i læber københavn, rynker, Klinik Rude, rynkebehandling, hudfornyelse, københavn, laserklinik


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv