fbpx

SKAL JEG KONSULTERES FØR MIN BEHANDLING?

Hos Rude er konsultationer altid gratis og uforpligtende. Det er vigtigt for os, at du ønsker din behandling, efter du er blevet informeret om forløb og eventuelle bivirkninger.


 

FILLER BEHANDLING

 

GRATIS KONSULTATION

VI GENNEMGÅR DINE ØNSKER OG BEHOV

Inden din første behandling med Botox eller filler (gælder også Profhilo) skal du konsulteres. Og konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden. Det er lovkrav fra Sundhedsstyrelsen, som skal sikre, at du har betænkningstid til at genoverveje din beslutning, efter du har fået informationer om eventuelle bivirkninger.

 

Ved Botox behandlinger gælder det, at konsultationen skal udføres af en hudlæge. Ved filler behandlinger gælder det, at konsultationen skal udføres af enten en hudlæge eller en sygeplejerske. Når du er blevet konsulteret én gang hos os, skal du ikke konsulteres igen. Men du er altid velkommen til at booke en tid til en ny samtale, hvis du selv føler behov for det. – Denne samtale vil altid være gratis.

 

Til konsultationen vil du blive informeret om behandlingsprocessen, mulige bivirkninger og om dine muligheder for resultater.

 

Det er ikke et lovkrav, at du skal konsulteres før de øvrige behandlinger. Dog giver vi altid mulighed for en gratis konsultation, hvis du selv ønsker det. For mange skaber det tryghed at have mødt sin behandler et par dage forinden selve behandlingen. Til samtalen kan vi sammen tilrettelægge et forløb, så vi opnår de ønsker, du har til resultatet.

KONTAKT HUDLÆGEN HER


 


ANDRE HAR LIGE KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv