fbpx

FEDTFRYSNING


Fedtfrysning med CoolTech reducerer mave, lår, mormorarme mm. Fedtfrysning er ikke farligt, ikke kirurgisk og behandlingen foregår helt uden kemikalier eller stråling.


FEDTFRYSNING

Behandlingen er efterhånden blevet mere populært end den mere traditionelle fedtsugning.

HVEM EGNER FEDTFRYSNING SIG TIL?

Taber du dig også i ansigtet efter en slankekur? Og ønsker du at beholde dine former, men ikke det ekstra fedt på maven, på mormorarmene eller på ridelårene? Denne behandling egner sig til dig, som ønsker at reducere et fedt depot i et bestemt område.Det er ikke en behandling, der henvender sig til den svært overvægtige krop, eller til kroppen med for meget løs hud. Cool Tech hjælper derimod dig, som blot ønsker at komme af med et par irriterende deller.Det er nødvendigt, at du booker tid til en konsultation flere dage før din behandling, så vi kan vurdere, om fedtfrysning egner sig til dig.

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN FEDTFRYSNING?

Behandlingen er simpel og sikker. Det kræver ingen operation at fjerne fedtet fra de uønskede fedtdepoter. Du behøver ingen bedøvelse, og der er ingen helingsperiode efter din behandling. En applikator fra CoolTech maskinen påsættes, hvor du ønsker at reducere fedtet. Applikatoren fryser vævet ned ved en kontrolleret kulde, som gør at ca. 25% af fedtcellerne i dette område dør. Disse fedtceller udskilles naturligt fra kroppen over de næste 8-12 uger, og derefter vil du kunne se et tydeligt resultat.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL MAN HAVE FOR AT OPNÅ OPTIMAL EFFEKT?

Nogle ønsker en behandling mere for at få endnu større resultat, men oftest er en enkelt behandling tilstrækkeligt.

HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET?

8-12 uger efter behandlingen kalder vi dig ind på klinikken til en samtale om dit resultat. Her måler vi dig på det behandlede område og sammenligner med de mål, vi har taget, før vi foretog behandlingen.Fortsætter du herefter med samme kost og livsstil, vil resultatet forblive. De døde fedtceller er fjernet permanent.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv