fbpx

MARKERING AF HAGE


Markering af hage skaber feminint look som en del af V-shape


MARKERING AF HAGE

Mange ønsker et V-formet look, hvor hagen går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape. Med V-shape ser dit ansigt smallere og mere feminint ud. Ønsker du en mere feminint markeret hage, kan denne gøres mere spids med filler. På den måde synes ansigtet mere fint og trekantet.For at skabe V-shape skal både hage og kæbelinie være markeret. Ved at behandle med filler i hagen skabes et fint og karakterfuldt udseende.Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om både kæbelinie og hage skal behandles for at skabe V-shape til dig.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm.
Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv