fbpx

LÆBEFORSTØRRELSE


Læber kan formes og forstørres med naturligt og sensuelt boost til dit ansigt


FYLDIGE LÆBER

Læberne er et af vores mest sensuelle attributter. Der findes ikke noget mere forførende end en fyldig kyssemund eller noget dejligere end et smukt smil. Vi kan fremhæve det smukke ved dine læber og gøre dem bemærkelsesværdige ved at lægge produktet langs læbekanten.

I dag får mange kvinder foretaget læbeforstørrelse. Læbeforstørrelse kan gøres i forskellige grader, og ved væsentlig læbeforstørrelse lægge en større mængde produkt dybere ind i læberne. Til en konsultation finder sygeplejersken frem til, hvilken mængde produkt, der vil give det resultat, som matcher dine ønsker.
Læberne er desværre et af de steder, hvor vi er mest følsomme over for alderdom, og læberne mister volumen med årene. Derfor anvender vi filler – både til at forandre og forstørre ungdommelige læber og til ganske enkelt at bevare det ungdommelige udseende.

Filler består af sterile geler, der er lavet af sukkerstoffet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv, og ved at forøge mængden af syren kan vi udglatte furer og rynker.

Filler er dermed ikke skadeligt for kroppen. Gelen indsprøjtes i huden ved furerne og dermed hæves fordybningen i huden, og rynker udglattes. Resultatet af denne type behandling ses tydeligt med det samme.

HVOR LÆNGE HOLDER FILLER I LÆBERNE?

Læbeforstørrelse er hverken et stort indgreb eller en langvarig behandling. Vi anvender udelukkende ikke-permanente fillers, hvor effekten aftages over tid. Resultatet holder i 6-9 måneder, men aftager løbende. Holdbarheden varierer efter, hvordan netop din hudtype tager imod produktet.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm.

Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv