fbpx

BOTOX MOD RYNKER UNDER ØJNENE


Botox mod rynker under øjnene – Mange smil kan ses ved rynker under øjnene


RYNKER UNDER ØJNENE

Rynker under øjnene er ligesom ”kragetæer” et kendetegn ved en person, som har smilet meget. Derfor gør vi meget ud af, at bevare den charme, der forbindes med smilerynker. Den enkelte skal stadig kunne smile med naturlig mimik om øjnene efter sin Botoxbehandling. Dybe rynker under øjnene er dog ofte et uønsket alderstegn, og vi reducerer dem derfor med Botox uden at skade den charmerende mimik.

HVORDAN VIRKER BOTOX?

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. Rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

HVORDAN UDFØRES BOTOXBEHANDLINGEN?

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler.
Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

 


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv