fbpx

BOTOX MOD RYNKER MELLEM ØJNENE


Botox mod rynker mellem øjnene – Du ser gladere ud uden rynker mellem øjnene


RYNKER MELLEM ØJNENE

Rynker mellem øjnene kaldes også “bekymringsrynker”, “vredesrynker” eller “11-tallet” og vises som to streger, der kan give et bekymret udtryk. Mange er generede af dem, da de giver et alvorligt ansigtsudtryk. Af samme årsag kaldes de også for “bekymringsrynker”.Botox kan få huden mellem brynene til at slappe af, så de forsvinder. Samtidigt vil behandlingen ikke efterlade ansigtet uden sin mimik.

HVORDAN VIRKER BOTOX?

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

HVORDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

Botoxbehandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

 


ANDRE HAR KØBT

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv