fbpx

MICRO NEEDLING


Ar og rynker reduceres med Micro needling, som bygger på en ny forståelse for at få kroppen og huden til selv at arbejde og modvirke sine problemer. Micro needling arbejder dybt i huden og behandler effektivt ar og fine linjer.


MICRO NEEDLING

Micro needling giver dig en smukkere hud med et yngre og friskere udseende. Vi anvender en lille maskine, som ligner en blyant. I maskinen er der tynde nåle, som penetreres ned i huden og skader huden. Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk og collagenen i huden boostes på rekordtid.

Den nyskabte mængde af collagen modarbejder fine linjer og ar og gør huden yngre at se på.

REDUCERING AF AR

Ar opstår ofte efter operationer og ulykker, der har givet huden sår. Har du i en periode af dit liv haft akne, kan det også have efterladt ar, der ikke vil hele af sig selv. Vores ar minder os, om de skader, vi har haft på huden, og det er ikke altid gode minder. Derfor ønsker mange at fjerne deres ar, særligt i ansigtet. Ar er ikke lette at fjerne. Men Micro Needling er en effektiv metode til at reducere ar, så de bliver mindre synlige. Behandlingen efterlader huden med kun få dages rødmen på det behandlede område.

REDUCERING AF RYNKER

Reducering af rynker med Micro Needling er et mildere alternativ til behandling med Botox og filler. Micro Needling booster collagenen i huden og får huden til selv at modarbejde rynker. Behandlingen virker stærkt opstrammende i hele ansigtet, hvor Botox og filler er mere koncentreret i et særligt område.

Læs mere om vores behandling med Botox og Filler.

GØR MICRO NEEDLING ONDT?

Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling ikke forbundet med stor smerte. Behandlingen afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Antallet af behandlinger afhænger af problemet i din hud. Der kan ses en lækker glød i huden allerede efter første behandling. Ved behandlinger af ar og rynker lægger vi sammen en behandlingsplan, når du kommer ind i klinikken første gang.

Eksempelvis kan behandlingsforløbet strække sig over 6 måneder med én behandling om måneden.

Og ønsker du markante resultater, anbefaler vi ofte at kombinere behandling med micro needling, Frax og/eller kemisk peeling.

HVOR LÆNGE HOLDER BEHANDLINGEN?

Behandlingernes resultat afhænger af, hvor godt du passer på din hud bagefter. Passer du på i solen og tilfører huden fugt og vitaminer, vil du lettere kunne opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN?

Før behandling af ar eller rynker må du ikke anvende selvbruner på det pågældende område op til behandlingen og solbadning skal ligeledes undgås, da huden ikke må være for solbrændt.

Samme dag behandlingen udføres, vil huden være stærkt rød og føles irriteret. Det er vigtigt at fugte huden flere gange i løbet af dagen og brug af make-up skal undgås. Alt efter hvilke hudproblemer, der behandles, kan rødmen vare ved i 2-5 dage og langsomt fortage sig i denne periode.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.


ANDRE HAR KØBT


Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv